Začnimo verjeti v moč narave

  Začnimo verjeti v moč narave
  Deli naprej

  Vedno več ljudi išče stik z naravo zaradi takšnega ali drugačnega razloga. Nekateri manj, drugi več. Mi verjamemo v njeno moč in ji pripisujemo velik pomen pri našem zdravju in dobremu počutju. Stavek, ki ga je v filmu Kekec izrekla Pehta: “Za vsako bolezen raste rožca” ni le prazna skleda besed, ampak skleda, v kateri se skriva veliko bogate resnice.

   

  Ker ne poznamo še vseh zmogljivosti, ki jih narava ponuja in ker še nismo pripravljeni, da bi z vsem srcem in telesom verjeli vanjo, se moramo velikokrat po pomoč zateči h klasični medicini.

  Ne obračajmo hrbta ne eni ne drugi vrsti pomoči, bodimo odprti … vendar dovolimo najprej naravi, da nam pokaže svojo moč. Že neštetokrat se je izkazala, dokazala svojo učinkovitost v bojo z zdravstvenimi težavami, pri ohranjanju lepega videza in postave in pri doseganju dobrega počutja.

  Zato se bomo v našem zelenem kotičku potrudili, da bi vam naravo, njeno učinkovitost, moč in čudežnost čimbolj približali.

  5/5 - (11 votes)

  Vsebine portala niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali s farmacevtom. Uporabite jih le kot vir splošnih informacij.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja