Napitek, ki topi kilograme

  Napitek, ki topi kilograme 1
  Deli naprej

  Z uživanjem tega napitka boste učinkovito stopili odvečne kilograme, odpravili zastajanje vode v telesu in za povrh poskrbeli tudi za (pre)visok holesterol v krvi. Se sliši nemogoče? Pa ni. S pomočjo narave si lahko na enostaven in učinkovit način pomagamo tudi sami. Seveda pa je zdrav življenjski slog nujen in še kako potreben za zdravo in dobro počutje.

  Napitek, ki topi kilograme

  S tem napitkom boste stopili kilograme v zgolj štirih tednih. Ob rednem gibanju in zdravi, raznoliki prehrani boste ne le izgubili kilograme, ampak se boste tudi počutili veliko bolje. Imeli boste več energije in volje in vse to zaradi tega, ker boste pazili kaj vnesete vase s prehrano in zaradi časa, ki si ga boste vzeli zase in za gibanje. Posledično boste manj obremenjeni in pod manjšim stresom. Kajti stres je resnična težava sodobnega časa in, če ga ne omilimo, lahko s s seboj prinese resne posledice. Zato nikar ne pozabite in si vsak dna vzemite nekaj časa izključno zase. Pojdite ne sprehod, berite knjigo, meditirajte ali pa odtecite nekaj kilometrov ali pa se sproščajte s pomočjo boksarske vreče.

  Zdrav življenjski slog pozitivno vpliva tako na vaše fizično in psihično počutje, zato ga nikar ne zanemarite.

  In skupaj z vsem tem bo ta napitek za hujšanje še učinkovitejše pripomogel k izgubi kilogramov in ravni holesterola v krvi, pa tudi udi vam ne bodo več zatekali, saj se voda ne bo več nabirala v vašem telesu in v njem zastajala. Pa si poglejmo iz česa je napitek pripravljen.

  Potrebujemo:

  • malo večji šopek svežega peteršilja,
  • 4 limone,
  • ščepec sode bikarbone,
  • 2 litra vode.

  Napitek pričnemo pripravljati večer preden bomo naslednji dan začeli s pitjem napitka, ki topi kilograme.
  Limone olupite in narežite na kolobarje (če imate bio limone, jih lahko le dobro operete in narežete na kolobarje z lupino vred). Peteršilj splaknite pod vodo in ga čim bolj na drobno nasekljajte (da vas ne bodo motili koščki v napitku). Limono in peteršilj stresite v vodo, ki ste jo nalili v vrč, premešajte in dodajte še ščepec sode bikarbone. Premešajte. Pokrijte (če vrč nima pokrova, lahko pokrijete tudi s prozorno folijo za živila) in dajte v hladilnik za čez noč.

  Zjutraj na tešče popijete prvi kozarec napitka, ki topi kilograme. Nato skozi dan popijte preostali napitek, ki topi kilograme. Zvečer si pripravite nov napitek, ki ga boste začeli piti naslednji dan.

  Prvi tedne pijemo napitek vsak dan, drugi teden vsak drugi dan nato pa tretji in četrti teden le še trikrat tedensko, nato s pitjem zaključimo.

  4.4/5 - (12 votes)

  Vsebine portala niso nadomestilo za posvet z zdravnikom ali s farmacevtom. Uporabite jih le kot vir splošnih informacij.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen.